Certificering

Behalve u en uw klanten stellen de overheid en dierenorganisaties terecht strenge eisen aan biologische vleeswaren. Dat sluit perfect aan op de visie van Deli Harmony: verwerken van biologisch vlees tot biologische vleeswaren en vleesproducten met een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Zo werken wij uitsluitend met biologische hulpstoffen en biologische kruiden en werken we met traditionele processen als rookkasten en authentieke zoutbaden.

Om zelf streng toe te zien op deze kwaliteitseisen en om nieuwe smaken en nog betere producteigenschappen te kunnen ontwikkelen hebben wij een eigen voedseltechnoloog in dienst.

De hoge kwaliteit die Deli Harmony aan productontwikkeling, voedselveiligheid en hygiëne stelt ziet het bedrijf allereerst bevestigd in de toekenning van standaardcertificering HACCP.

Maar daarnaast verdient Deli Harmony al jaren het Skal EKO keurmerk. Verder heeft het bedrijf een driesterren Beter Leven – kenmerk van de Dierenbescherming toegekend gekregen. De hoogst haalbare waardering op het gebied van dierenbescherming en dierenwelzijn.

Kortom, met Deli Harmony weet u zich verzekerd van de allerhoogste kwaliteitscertificeringen. En daarmee uw klanten.

Onder het consumenten merk St. Hendrick brengen bij onze glutenvrije vleeswaren op de markt. Voor meer informatie kijk op www.sthendrick.nl

Deli Harmony biologische vleeswaren